סטייק דגים עם חמאת צ'ילי עגבניות
לך לחנות ותביא קליפת ליים, בצל ירוק, סמבל אולק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קליפת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ליים מפתח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג טורבט ברוטב עגבניות (דג מצופה בפירורי לחם ), סטייק חצאית קובני עם עגבניות Escabeche ורוטב סטייק מנגו, ו דגים עם מלפפון קארי עגבניות מים וסלט עגבניות עשבי תיבול.
הוראות
מערבבים דגים עם קליפה ומיץ בקערה, מכסים, מקררים על 1 שעה.
מסננים דגים, משליכים מרינדה. מבשלים דגים על צלחת גריל משומנת או במחבת או ברביקיו. עד שחום משני הצדדים ובישל דרך.חמאת צ ' ילי עגבניות.אפשר לחמאה להגיע לטמפרטורת החדר. מקציפים חמאה בקערה עד אור ורך, מערבבים במרכיבים הנותרים.תערובת כפית על חתיכת נייר, להפשיל בחוזקה, צורה לתוך יומן, להקפיא או לקרר עד המשרד.
מגישים דג עם חמאת צ ' ילי.לקחתי תמונה של החמאה על גבי דגים, אבל זה לוקח די הרבה זמן כדי להמיס, אז אני גם, מקום דגים מתחת לגריל כדי להמיס או zap במהירות, על 30 שניות במיקרוגל כדי להמיס לחלוטין.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.