קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

סטייק דרום-מערב, תירס ועטיפות שעועית שחורה

סטייק דרום-מערב, תירס ועטיפות שעועית שחורה
סטייק דרום-מערב, תירס ועטיפות שעועית שחורה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. גשו לסופר וקנו טורטיות קמח, שעועית, שמן זית extravirgin, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תירס דרום מערב וסלט שעועית שחורה, דרום מערב תירס וסלט שעועית שחורה, ו עוטפת תירס ושעועית שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 9 מרכיבים, ערבוב היטב מעיל.
2
סדר על 1/3 כוס בסיסית סטייק צלע במרכז כל טורטייה. למעלה כל טורטייה עם תערובת תירס 1/3 כוס ו 2 כפות גבינה; להתגלגל. לעטוף כריכים בנייר אלומיניום או נייר שעווה, וצינה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.