קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

סטייק החזיר של האחים לי סיטי עם רוטב עין אדומה.

סטייק החזיר של האחים לי סיטי עם רוטב עין אדומה.
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל את סטייק לי ברוס סיטי בשר חזיר עם רוטב עין אדומה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, סלרי, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו מרק סטייק קנזס סיטי, סטייק רצועת קנזס סיטי, ו קנזס סיטי סטייק ומרק ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 250° F ומניחים מגש או צלחת גדולה או צלחת רוטב עמיד על המדף האמצעי.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את השמן במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' וחום על חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את סטייקים חזיר ומטגנים ב 2 קבוצות, משאיר על 1 אינץ ' של מקום ביניהם. הפעל כל סטייק כפי שהוא הופך חום זהוב תיקונים, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק חזירסטייק חזיר
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
מעבירים את 2 הסטייקים הראשונים למגש ההגשה ומניחים אותם בחזרה בתנור כדי להתחמם בזמן שאתם מטגנים את האמבטיה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
כאשר כל 4 סטייקים בשר חם בתנור, להפחית את החום בינוני ולהוסיף את האח למחבת. כאשר רוחשות שוככת, מערבבים עם כף עץ, גירוד את חתיכות השחמה מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק חזירסטייק חזיר
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מערבבים את הקמח, הסוכר והפפריקה בקערה קטנה. כאשר המרק מגיע לרתיחה, מפזרים את תערובת הקמח לתוכו ביד אחת תוך לטאטא במרץ עם השני, כדי למנוע צלילות.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים את הקפה וממשיכים לטאטא מדי פעם עד שהרוטב חוזר לרתיחה. להפוך את החום לנמוך, ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד שהרוטב התעבה לעקביות של גלידה מומסת, על 5 דקות. כבה את החום וקצף על החמאה עד שהיא תימס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
הסר את מגש הגשה וסירת רוטב מהתנור ולמלא את סירת הרוטב עם הרוטב. תעביר את הרוטב ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מרק חזיר עשיר
מרכיבים שתצטרך
מרק חזירמרק חזיר
10
- עושה 3 עד 4 כוסות -
11
מניחים את העצמות, בצל, סלרי ועלי דפנה בסיר בינוני ומכסים במים הקרים. להביא רתיחה נמרצת על חום בינוני גבוה, ואז להפוך את החום נמוך ומבשלים בעדינות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף