קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

סטייק הליבוט עם חמאה עם צלפים

סטייק הליבוט עם חמאה עם צלפים
סטייק הליבוט עם חמאה עם צלפים נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך טימין, שיני שום, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-216 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סטייק עין עם צלעות ברוטב חמאה, סטייקים בלסמי, ו הליבוט עם עשבי תיבול & צלפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הליבוט העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
הליבוטהליבוט
2
מחממים שמן במחבת גדולה, רצוי castiron, מעל חום בינוני גבוה עד שמתחיל לעשן. לבשל הליבוט עד goldenbrown, 6-8 דקות. הפעל ומבשל צד אחר של דגים הוא חום זהוב, על4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים חמאה, טימין sprigs, ו garlicto פאן ומבשלים, הטיית מחבת ו spooningbutter על דגים, עד הליבוט הוא opaquethroughout וחמאה היא חומה, about2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
הליבוטהליבוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להוסיף צלפים; לזרוק חמאה towarm דרך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
5
מחלקים הליבוט בין צלחות ורוטב כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
Arctic char, monkfish, או סטייקים סלמון
מרכיבים שתצטרך
סטייק סלמוןסטייק סלמון
MonkfishMonkfish

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.