סטייק הליבוט עם שום לימון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, פטרוזיליה, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו סטייק הליבוט בגריל, סטייק הליבוט בגריל, ו סטייק הליבוט בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מברשת מתלה גריל עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר. בזכוכית רדודה או צלחת פלסטיק או שקית ניילון לאחסון מזון, לערבב מיץ לימון, 1 שמן כף, מלח, פלפל ושום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
להוסיף דגים; לפנות כמה פעמים מעיל עם מרינדה. כיסוי צלחת או חותם תיק ומקרר 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריט
4
הסר דגים מן המרינדה; מרינדה מילואים. כיסוי וגריל דגים 4 עד 6 אינץ ' מחום בינוני 10 עד 15 דקות, מפנה פעם אחת צחצוח עם מרינדה, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.