קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות27
מגזין

סטייק הצלע הצלוי המושלם של מעבדת המזון

סטייק הצלע הצלוי המושלם של מעבדת המזון
סטייק הצלע הצלוי המושלם של מעבדת המזון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. וזה מעולה. נסו סטייק צלע צלוי, סטייק עין צלוי קר עם גרמולטה, ו סטייק צלעות מפולפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים סטייקים בנדיבות עם מלח. הגדר על צלחת ולתת לנוח לפחות 40 דקות, או עד 4 ימים. אם נח יותר מ 40 דקות, אוהל רופף עם ניילון לעטוף ולהעביר למקרר עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. סטייק העונה עם פלפל ולמקם בצד קריר יותר של גריל, כיסוי, ומבשלים עם כל פתחי האוורור פתוח היפוך וטמפרטורה כל כמה דקות עד סטייקים לרשום 46° עבור בינוני-נדיר או125 עבור בינוני על מדחום לקרוא מיידית, 10 עד 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מעבירים סטייקים לצד החם של הגריל והטבח, מרפרפים לעתים קרובות עד לפתח תו עמוק ואוגר טמפרטורה פנימית 52° עבור בינוני-נדיר או135 עבור בינוני, על 2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
העברת סטייקים ללוח חיתוך ולאפשר לנוח לפחות 5 דקות ועד 1
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
לגלף ולשרת באופן מיידי.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.