סטייק חזיר צלוי עם רוטב חמאת לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך חמאה, שום, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. . נסו סטייק טונה בגריל עם חמאת לימון ופלפל, סטייק בקלה מצופה תפוחי אדמה עם רוטב חמאת לימון, ו סטייקים חזיר עם רוטב ברביקיו תוצרת בית, בסגנון טקסס יוקון תפוחי אדמה זהב, ו Chayote בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ואח שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים את מיץ הלימון ואת השום והחום עד השום רך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הסר מהחום.
4
מסדרים את הצלעות על צלחת ומעייל בצד העליון של כל קוצצים עם תערובת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
5
מניחים צלעות בצד חמאת הגריל למטה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
לצרוב על חום גבוה במשך 1 דקה, ציפוי הצד העליון של הצלעות עם תערובת חמאה בעוד הצד השני הוא צלייה. הפוך את הצלעות וצרוב את הצד השני במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
7
להפוך את הבשר, לכסות את הגריל ומבשלים 3 עד 5 דקות יותר לכל צד, צחצוח מדי פעם עם תערובת החמאה הנותרת. צלעות חזיר נעשות כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה 145 מעלות F (63 מעלות C).