תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית Mesquite. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 46 דקות. אם יש לך שמן זית, מלח כשר, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אבוקדו הס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק שוקולד אבוקדו כקינוח. מתכונים דומים: סטייק חצאית קובני עם עגבניות Escabeche ורוטב סטייק מנגו, ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית, ו סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנצ'ו-בצל.
הוראות
1
בקערה קטנה להקציף את חומרי הדבק.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים את הדבק על שני הצדדים של כל סטייק. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 15 עד 30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני ולהוסיף מים מלוחים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני לבשל את תפוחי האדמה עד רך כאשר פירסינג עם קצה הסכין, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
רול פירות צהוב אחד
4
מסננים, שוטפים מתחת למים קרים, ומתנקזים שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
חותכים כל תפוח אדמה לשניים, מעבירים לקערה בינונית, ומקררים כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הכינו אש דו-אזורית לחום גבוה (450 עד 288°).
7
מברישים את באח הבישול נקי. מבשלים את התירס על חום גבוה ישיר, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד הגרעינים הם חומים כתמים בכל רחבי, 8 עד 10 דקות, פונה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
8
הסר מהגריל ולהניח בצד. כאשר התירס הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את הגרעינים מן הקורים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מוסיפים לקערה עם תפוחי אדמה יחד עם אבוקדו, צנוניות, בצל ירוק וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
בקערה קטנה מקציפים את מיץ הלימון, צ ' ילה ושום. בהדרגה להקציף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
שום גויה®
1 כוס שום קצוץ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
יוצקים את תערובת תפוחי האדמה וזורקים לשלב. מתבלים במלח ופלפל. מקררים בזמן בישול הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
12
מסננים ומוסיפים את שבבי העץ לפחם ומניחים את המכסה על הגריל. כאשר העשן מופיע, לבשל את הסטייקים על אש גבוהה ישירה, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד מבושל כדי doneness הרצוי, 4 עד 6 דקות עבור בינוני נדיר, מפנה פעם או פעמיים (אם התלקחויות להתרחש, להעביר את הסטייקים באופן זמני על חום עקיף).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
הסר מן הגריל ולתת מנוחה במשך 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
14
חותכים את הסטייקים על פני התבואה לפרוסות אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.