קושימומחה
מוכן ב46 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

סטייק חצאית Mesquite

סטייק חצאית Mesquite
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית Mesquite. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 46 דקות. אם יש לך שמן זית, מלח כשר, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אבוקדו הס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק שוקולד אבוקדו כקינוח. מתכונים דומים: סטייק חצאית קובני עם עגבניות Escabeche ורוטב סטייק מנגו, ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית, ו סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנצ'ו-בצל.

הוראות

1
בקערה קטנה להקציף את חומרי הדבק.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מורחים את הדבק על שני הצדדים של כל סטייק. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 15 עד 30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני ולהוסיף מים מלוחים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני לבשל את תפוחי האדמה עד רך כאשר פירסינג עם קצה הסכין, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מסננים, שוטפים מתחת למים קרים, ומתנקזים שוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
חותכים כל תפוח אדמה לשניים, מעבירים לקערה בינונית, ומקררים כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הכינו אש דו-אזורית לחום גבוה (450 עד 288°).
7
מברישים את באח הבישול נקי. מבשלים את התירס על חום גבוה ישיר, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד הגרעינים הם חומים כתמים בכל רחבי, 8 עד 10 דקות, פונה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
8
הסר מהגריל ולהניח בצד. כאשר התירס הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את הגרעינים מן הקורים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
מוסיפים לקערה עם תפוחי אדמה יחד עם אבוקדו, צנוניות, בצל ירוק וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
בקערה קטנה מקציפים את מיץ הלימון, צ ' ילה ושום. בהדרגה להקציף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
יוצקים את תערובת תפוחי האדמה וזורקים לשלב. מתבלים במלח ופלפל. מקררים בזמן בישול הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
12
מסננים ומוסיפים את שבבי העץ לפחם ומניחים את המכסה על הגריל. כאשר העשן מופיע, לבשל את הסטייקים על אש גבוהה ישירה, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד מבושל כדי doneness הרצוי, 4 עד 6 דקות עבור בינוני נדיר, מפנה פעם או פעמיים (אם התלקחויות להתרחש, להעביר את הסטייקים באופן זמני על חום עקיף).
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
13
הסר מן הגריל ולתת מנוחה במשך 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
14
חותכים את הסטייקים על פני התבואה לפרוסות אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
15
מגישים מיד עם סלט טורטיות חמות,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת צ'ילה טהורהאבקת צ'ילה טהורה1שימורי צ'יפוטלה צ' ילה פלפל ברוטב אדובו, טחוןשימורי צ'יפוטלה צ' ילה פלפל ברוטב אדובו, טחון2אוזניים תירס טרי, קליפהאוזניים תירס טרי, קליפה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טריים קצוצים דקעלי כוסברה טריים קצוצים דק1אוראו ממולאים כפוליםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1שן שום, טחוןשן שום, טחון2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון1אבוקדו הס בשלים, חתוך לקוביותאבוקדו הס בשלים, חתוך לקוביות1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ ליים טרימיץ ליים טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1קומץ גדולשבבי עץ מסקיט, ספוגים במים לפחות 30 דקותשבבי עץ מסקיט, ספוגים במים לפחות 30 דקות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה אדומים קטנים מאוד, שפשףתפוחי אדמה אדומים קטנים מאוד, שפשף41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרצנוניות, פרוסות דקצנוניות, פרוסות דק2בצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים בלבד), פרוס דקבצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים בלבד), פרוס דק794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייק חצאית, 1/2 עד 3/4 אינץ ' עבה, גזוז של עודף שומן פני השטח, לחתוך לחתיכות ארוכות רגלסטייק חצאית, 1/2 עד 3/4 אינץ ' עבה, גזוז של עודף שומן פני השטח, לחתוך לחתיכות ארוכות רגל

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.