קושימומחה
מוכן ב46 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

סטייק חצאית Mesquite

סטייק חצאית Mesquite
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית Mesquite. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 46 דקות. אם יש לך שמן זית, מלח כשר, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אבוקדו הס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק שוקולד אבוקדו כקינוח. מתכונים דומים: סטייק חצאית קובני עם עגבניות Escabeche ורוטב סטייק מנגו, ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית, ו סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנצ'ו-בצל.

הוראות

1
בקערה קטנה להקציף את חומרי הדבק.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מורחים את הדבק על שני הצדדים של כל סטייק. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 15 עד 30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני ולהוסיף מים מלוחים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני לבשל את תפוחי האדמה עד רך כאשר פירסינג עם קצה הסכין, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מסננים, שוטפים מתחת למים קרים, ומתנקזים שוב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5
חותכים כל תפוח אדמה לשניים, מעבירים לקערה בינונית, ומקררים כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
הכינו אש דו-אזורית לחום גבוה (450 עד 288°).
7
מברישים את באח הבישול נקי. מבשלים את התירס על חום גבוה ישיר, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד הגרעינים הם חומים כתמים בכל רחבי, 8 עד 10 דקות, פונה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
8
הסר מהגריל ולהניח בצד. כאשר התירס הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את הגרעינים מן הקורים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
מוסיפים לקערה עם תפוחי אדמה יחד עם אבוקדו, צנוניות, בצל ירוק וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
בקערה קטנה מקציפים את מיץ הלימון, צ ' ילה ושום. בהדרגה להקציף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
יוצקים את תערובת תפוחי האדמה וזורקים לשלב. מתבלים במלח ופלפל. מקררים בזמן בישול הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
12
מסננים ומוסיפים את שבבי העץ לפחם ומניחים את המכסה על הגריל. כאשר העשן מופיע, לבשל את הסטייקים על אש גבוהה ישירה, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד מבושל כדי doneness הרצוי, 4 עד 6 דקות עבור בינוני נדיר, מפנה פעם או פעמיים (אם התלקחויות להתרחש, להעביר את הסטייקים באופן זמני על חום עקיף).
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
13
הסר מן הגריל ולתת מנוחה במשך 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
14
חותכים את הסטייקים על פני התבואה לפרוסות אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
15
מגישים מיד עם סלט טורטיות חמות,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאבקת צ'ילה טהורהאבקת צ'ילה טהורה1שימורי צ'יפוטלה צ' ילה פלפל ברוטב אדובו, טחוןשימורי צ'יפוטלה צ' ילה פלפל ברוטב אדובו, טחון2אוזניים תירס טרי, קליפהאוזניים תירס טרי, קליפה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טריים קצוצים דקעלי כוסברה טריים קצוצים דק1אוראו ממולאים כפוליםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1שן שום, טחוןשן שום, טחון2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון1אבוקדו הס בשלים, חתוך לקוביותאבוקדו הס בשלים, חתוך לקוביות1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1קומץ גדולשבבי עץ מסקיט, ספוגים במים לפחות 30 דקותשבבי עץ מסקיט, ספוגים במים לפחות 30 דקות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה אדומים קטנים מאוד, שפשףתפוחי אדמה אדומים קטנים מאוד, שפשף41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרצנוניות, פרוסות דקצנוניות, פרוסות דק2בצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים בלבד), פרוס דקבצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים בלבד), פרוס דק794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטייק חצאית, 1/2 עד 3/4 אינץ ' עבה, גזוז של עודף שומן פני השטח, לחתוך לחתיכות ארוכות רגלסטייק חצאית, 1/2 עד 3/4 אינץ ' עבה, גזוז של עודף שומן פני השטח, לחתוך לחתיכות ארוכות רגל

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.