קושיבינוני
מוכן ב48 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

סטייק חצאית מזוגג מיסו

סטייק חצאית מזוגג מיסו
סטייק חצאית מזוגג מיסו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 293 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.11 דולר למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. גשו לסופר וקנו מיסו להדביק, חומץ יין, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 48 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. מתכונים דומים: סטייק חצאית עם מיסו אדום, סטייק חצאית בגריל עם מיסו אדום, ו סטייק חצאית במרינדה מיסו.

הוראות

1
שלב בקערה קטנה חומץ, משחת מיסו, סוכר חום, פלפל קאיין ושום. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
מיסומיסו
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מורחים תערובת מיסו בנדיבות משני צידי סטייקי החצאית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מיסומיסו
3
מפזרים פלפל שחור. אפשר לנוח בטמפרטורת החדר למשך כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
4
הכן גריל פחמים לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מניחים סטייק על הגריל ומבשלים מבלי לזוז כ -2 דקות. הופכים סטייקים 180 מעלות ליצירת סימני גריל צולבים, ומבשלים עוד 2 דקות. הפוך סטייקים והמשיך בבישול עד בינוני-נדיר עד בינוני מבפנים, ומבריק מבחוץ, כ -4 דקות נוספות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא 135 מעלות צלזיוס (57 מעלות צלזיוס). אפשר לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרלו סדרת הכינוי ן יאנגרן. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
יאנגרה ן סדרת הכינוי מרלו
יאנגרה ן סדרת הכינוי מרלו
"צעיר ותוסס עכשיו, עם פרץ גדול של חומציות טרייה, אבל עם גושי פרי. מתפוצץ על החיך עם גלים של דובדבנים מתוקים, אוכמניות ושזיפים. טאנינים עבים ומפוארים. זה גיל אבל זה יהיה חבל לפספס את חיוניות הנעורים."- חובב ייןניחוחות עמוקים של שזיפים בשלים וגרגרי בר מובחנים ברמזים של אגוז מוסקט פיקנטי ביין היפה הזה. על החיך, יש שפע של פירות שחורים מתוקים, מרובד בעדינות עם תבלינים מורכבים אלון קלוי. עשיר ועסיסי, היין מסיים עם רושם אלגנטי של טאנינים רכים וטעם לאורך זמן.