קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

סטייק חצאית עם רוטב צ'ימיצ' ורי

סטייק חצאית עם רוטב צ'ימיצ' ורי
זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק חצאית עם רוטב צ'ימיצ' ורי, סטייק חצאית עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייק חצאית עם רוטב צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
מפזרים סטייק חצאית קלות עם מלח כשר ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.יבש עם מגבות נייר ועונה שוב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
גבינת צ'דר, מגוררת, לציפויגבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
לבנות אש בינונית חם בגריל acharcoal, או לחמם גריל גז גבוה). מבשלים 3-4 דקות נמשכות עד שהבשר חרוך היטב ונדיר למחצה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
להעביר סטייק ללוח גילוף; letrest במשך 5-10 דקות. פרוסה דקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
מגישים עם 1/2 כוס
5
מרינדה צ 'ימיצ' ורי.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.