סטייק חצאית צרוב של אריק ריפר וסלט תרד עם יין אדום-שאלוט ויניגרט
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? סטייק חצאית צרוב של אריק ריפר וסלט תרד עם יין אדום-Challot Vinaigrette יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 684 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-158 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם תרד תינוק, שמן canolan, פטריות כפתור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו המבורגר הדגים של אריק ריפר עם זעפרן איולי, סטייק חצאית צרוב עם סלט פטריות, ו אספרגוס חם וטוסט בייקון עם פלפל אדום-שאלוט ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב את היין האדום, שאלוט, פטרוזיליה, טימין. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד מופחת בחצי. כבה את החום וזרוק את הפטרוזיליה ואת זרזיליות הקורנית.
מוסיפים את הפלפל הסדוק ומתבלים במלח לפי הטעם.
להקציף חומץ יין אדום ושמן זית, ולהניח בצד.
יוצקים את הקנולה למחבת ברזל יצוק גדול להגדיר על חום גבוה. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל משני הצדדים. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים את הסטייקים. עבור בינוני-נדיר, לבשל במשך שתיים עד שלוש דקות בצד. כאשר נעשה, להגדיר סטייקים בצד על קרש חיתוך ולתת להם לנוח לפחות חמש דקות.
בעוד הסטייקים נחים, לחמם את ויניגרט לגבות בסיר על אש נמוכה.
מערבבים את התרד והפטריות בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים רק מספיק של ויניגרט חם להתלבש בקלילות את הירוקים. התחל עם כמה כפות וללכת משם. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מחלקים את תערובת הסלט בין ארבע צלחות. חותכים את הסטייקים נגד התבואה לחתיכות 1/4 אינץ', ולאחר מכן מחלקים את הפרוסות בין הצלחות.
טפטוף קצת יותר של ויניגרט על גבי הפרוסות.