סטייק חצאית קפה וקולה בגריל
חצאית קפה וקולה בגריל סטייק נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם סטייק חצאית בקר - של נתחי שומן, שום, קפה חזק טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: סטייק חצאית קולה דובדבן של היו " ר מאו, סטייק חצאית בגריל, ו סטייק חצאית בגריל.
הוראות
מניחים שום לקערה לא מגיבה ומקציפים בקולה, קפה, חומץ אורז, קטשופ, פלפל שחור, 1 כפית מלח, רוזמרין ורוטב חם עד לשלב ביסודיות.
פורסים את סטייק החצאית וחותכים לאורכים 6 אינץ ' עם התבואה, באמצעות מספריים מטבח. לטבול את הבשר לחלוטין במרינדה; מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף על פני בשר ומרינדה. להשרות 8 עד 12 שעות במקרר או לילה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה.
הסר בשר מן המרינדה; לשמור את המרינדה. לטפוח בשר יבש ביסודיות עם מגבות נייר. העונה שני הצדדים של בשר עם מלח ופלפל קאיין לפי הטעם.
יוצקים מרינדה לסיר מעל חום בינוני ומבשלים עד מעובה מעט, על 10 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה.
בשר גריל על הגריל שחומם מראש עד חתיכות סטייק עדיין ורוד בפנים בשר יש סימני גריל טוב, על 4 דקות לכל צד.
מניחים חתיכות דקות מבושלות על חתיכות עבות של בשר כדי למנוע רזים מבישול יתר על המידה. כאשר פני השטח של הבשר נראה מבריק ורטוב מן המיצים נאלצים עד פני השטח, הבשר הוא בינוני-נדיר בינוני עד בינוני בדוניות. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס למרכז של חתיכה צריך לקרוא 125 עד 130 מעלות F (52 עד 54 מעלות C).
הסר בשר על מגש ולתת לנוח לפחות 5 דקות לפני חיתוך דק על פני התבואה כדי לשרת.
טפטוף מנות עם מרינדה קפה-קולה מופחתת.