סטייק טונה עם שום, עגבניות, צלפים ובזיליקום
סטייק טונה עם שום, עגבניות, צלפים ובזיליקום עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם סטייקים ahituna, עלי בזיליקום, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ספגטי עם טונה, עגבניות וצלפים, פסטה עם טונה, פטרוזיליה, בזיליקום וצלפים, ו פסטת עניבת פרפר עם עגבניות שרי, צלפים ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
חום 3 כפות שמן זית כתית נוספת במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטוגנים עד מכרז, על 5 דקות.
להוסיף שום; sauté עד הזהב, על 3 דקות. מערבבים עגבניות, בזיליקום וצלפים. מבשלים שנחשפו עד שהתערובת מתעבה, תוך ערבוב מדי פעם, כ -15 דקות.
בינתיים, חום שנותר 3 כפות שמן במחבת גדולה כבדה אחרת על חום בינוני.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מוסיפים דגים למחבת ומבשלים עד חום בהיר בקצוות אבל ורוד במרכז, על 3 דקות לכל צד.
יוצקים בתערובת עגבניות. מבשלים עד דגים הוא אטום במרכז, על 5 דקות יותר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שני ויינס עמק קולומביה מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 7 דולר.
![שני גפנים עמק קולומביה מרלו]()
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.