קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סטייק טמפה במרינדה בגריל עם אבוקדו, רדיקיו, רוטב כתום וטחינה

סטייק טמפה במרינדה בגריל עם אבוקדו, רדיקיו, רוטב כתום וטחינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק טמפה במרינדה צלויה עם אבוקדו, רדיקיו, רוטב כתום, וטחינה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 749 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 57g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מיץ לימון, טחינה, מלח ים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן כתום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג כתום שוקולד מריר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק בגריל, ירקות וסלט קינואה עם רוטב יוגורט-טחינה, סטייק בגריל, ירקות וסלט קינואה עם רוטב יוגורט-טחינה, ו תפוז & Jalapeno במרינדה סטייק ברזל שטוח גריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר על גבוה, לערבב טחינה ושום עד חלקה, על 30 שניות. עם מנוע פועל, להוסיף 1/2 כוס מים, מיץ לימון, שמן זית, מלח, ופלפל להתמזג עד incorporated, כ -30 שניות. (רוטב טחינה ניתן להכין מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 2 ימים. אם הרוטב הוא עבה מדי לאחר האחסון, להקציף כמה טיפות של מים רזה.)
מרכיבים שתצטרך
1
להזמין 1/2 כוס רוטב טחינה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
2
מברשת שארית בשכבה עבה על שני הצדדים של חתיכות טמפה.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר מיכל אטום ומקרר לפחות 4 שעות ועד 8 שעות.
1
בסיר 2 ליטר מעל חום גבוה בינוני, להביא מיץ תפוזים לרתיחה. חום נמוך יותר בינוני ומבשל, חשוף, עד מופחת בחצי, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
העברה לקערה גדולה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 15 דקות.
3
לטאטא בחומץ, ואז בהדרגה לטאטא בשמן זית, שמן כתום, מלח ופלפל. (ההלבשה יכול להיות מוכן מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית תפוזיםתמצית תפוזים
4
להקציף כדי reemulsify לפני השימוש.)
1
אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית, ואז פחם אור גריל preheat כדי בינוני גבוה. אם באמצעות גריל גז, מבערי preheat על גבוה עם מכסה המנוע סגור 10 דקות, ואז להנמיך בינוני גבוה.
2
מברשת מתלה גריל עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
3
גריל טמפה, פונה פעם אחת, עד חום זהוב, על 3 דקות לכל צד. גריל radicchio, פונה פעם אחת, עד שמתחיל לנבול, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1
חותכים כל פיסת טמפה לתוך 4 פרוסות. בקערה גדולה, לזרוק יחד רדיקיו, פטרוזיליה, ורוטב כתום. מחלקים סלט בין 4 צלחות העליון עם פרוסות טמפה ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
2
טפטוף עם מיץ לימון ורוטב טחינה שמור.
מרכיבים שתצטרך
3
מגישים באופן מיידי.