סטייק נושך עם רוטב טבילה בלאדי מרי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 18 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בלאדי מרי נושכת, סטייק בלאדי מרי פלנק, ו סטייק חצאית בלאדי מרי.
הוראות
מחממים סיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים שמן ובצל וקמח 5 דקות.
הוסף וודקה ולהפחית על ידי 1/
הוסף ווסטרשייר, רוטב חריף, רוטב עגבניות וחזרה. מערבבים לשלב את רוטב הטבילה ולהחזיר את הרוטב לבועה.
מוסיפים מלח ופלפל ומתאמים תבלינים.
מחבת nonstick חום מעל חום גבוה. בשר מעילים נושך קלות בשמן. מתבלים עם תערובת סטייק או מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים את הבשר עד קרמל בכל רחבי, על 2 דקות בכל צד.
להעביר רוטב טבילה לצלחת קטנה ולמקם במרכז מגש הגשה. להקיף את הטבילה עם עקיצות בשר ולהגדיר כמה במבוק "יתדות" או שיפודים לאורך בשר בצד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019