זמן ההכנה הכולל ייקח כ 18 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בלאדי מרי נושכת, סטייק בלאדי מרי פלנק, ו סטייק חצאית בלאדי מרי.
הוראות
1
מחממים סיר קטן על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים שמן ובצל וקמח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
הוסף וודקה ולהפחית על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
4
הוסף ווסטרשייר, רוטב חריף, רוטב עגבניות וחזרה. מערבבים לשלב את רוטב הטבילה ולהחזיר את הרוטב לבועה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
חזרת
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
5
מוסיפים מלח ופלפל ומתאמים תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
6
מחבת nonstick חום מעל חום גבוה. בשר מעילים נושך קלות בשמן. מתבלים עם תערובת סטייק או מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים את הבשר עד קרמל בכל רחבי, על 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להעביר רוטב טבילה לצלחת קטנה ולמקם במרכז מגש הגשה. להקיף את הטבילה עם עקיצות בשר ולהגדיר כמה במבוק "יתדות" או שיפודים לאורך בשר בצד.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.