סטייק נושך עם רוטב טבילה בלאדי מרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עקיצות סטייק עם רוטב טבילה בלאדי מרי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 218 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שיפודי במבוק, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. נסו בלאדי מרי נושכת, סטייק בלאדי מרי פלנק, ו סטייק חצאית בלאדי מרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים שמן ובצל וקמח 5 דקות.
מוסיפים וודקה ומרתיחים כדי להפחית בחצי.
הוסף ווסטרשייר, רוטב חריף, רוטב עגבניות וחזרה. מערבבים לשלב את רוטב הטבילה ולהחזיר את הרוטב לרתיחה.
מוסיפים מלח ופלפל ומתאמים תבלינים.
מחבת nonstick חום מעל חום גבוה. בשר מעילים נושך קלות בשמן. מתבלים עם תערובת סטייק או מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים את הבשר עד קרמל בכל רחבי, על 2 דקות בכל צד.
להעביר רוטב טבילה לצלחת קטנה ולמקם במרכז מגש הגשה. להקיף את הטבילה עם עקיצות בשר ולהגדיר כמה במבוק "יתדות" או שיפודים לצד בשר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.