סטייק ניו יורק עם שום קלוי וחמאת אנצ'ו
סטייק ניו יורק עם שום קלוי וחמאת אנצ'ו יכול להיות רק ללא גלוטן וראשוני מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 950 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 85 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 43 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה מושלם עבור יום האהבה. אם יש לך שום, שמן זית, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 87%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייק ניו יורק עם שום קלוי וחמאת אנצ'ו, ניו יורק סטייק עם שום פטרוזיליה חמאה, ו סטייק סטריפ ניו יורקי צרוב במחבת עם רוטב חמאת שום + בצל.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
עוטפים את ראש השום בנייר אלומיניום וצולים 40 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מספיק לטיפול.
סוחטים את השום מקליפת הנייר שלו לקערת זכוכית קטנה ומשלבים יחד עם החמאה ואבקת האנצ ' ו, מערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים חתיכת ניילון על משטח עבודה, כף את החמאה לאמצע ומגלגלים לצילינדר. מקררים עד המשרד, על 1 שעה.
הכינו ברביקיו לחום בינוני-גבוה.
מברישים את הסטייקים בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל שחור גרוס טרי. צולים את הסטייקים לתועלת הרצויה, כ-6 דקות לכל צד לתועלת בינונית.
מעבירים לפלטה ואוהל עם נייר כסף כדי להתחמם. להגשת הסטייקים, מעל כל אחד מהם טפיחה של חמאת שום קלויה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות פרחים נוף לים רכס ן פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-67 דולר לבקבוק.
![פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר]()
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
צבע אדום עמוק עם שפת לבנים. ניחוחות הם פרחוניים ופירות דומיננטיים המורכבים מפטל ודובדבן בינג עם עדיןרמזים לארז, פלפל אנגלי ואניס. כל אלמנט האשכול מספק חריפות על החיך עם מרקם חלק ורמזים למינרליות שמובילים לסיום מתמשך מונע חומצה.