ניתן להכין את המתכון הטוב ביותר לסטייק סולסברי תוך כ-30 דקות . מנה אחת מכילה 738 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -53 גרם שומן . מתאים ל-2 מנות. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל, בשר בקר טחון, מלח ובצל. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. עם ציון ספונקולרי של 52% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סטייק סולסברי , סטייק סולסברי וסטייק סולסברי .
מוסיפים בשר בקר ומערבבים היטב. מעצבים לשתי קציצות.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
3
במחבת בינונית, מבשלים קציצות במשך 4-5 דקות לכל צד או עד להשחמה; לנקז.
ציוד שתשתמש בו
עוגות ספוג במילוי קרם
4
מוציאים לצלחת ושומרים חם.
5
באותה מחבת מקפיצים פטריות בחמאה במשך 2 דקות. מערבבים פנימה קמח; למזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/3 כוסות פטריות שיטאקי טריות פרוסות
חמאה, פרוסה
נקניק מרווה בתפזורת
ציוד שתשתמש בו
עוגות ספוג במילוי קרם
6
מוסיפים מים וחמין; מבשלים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומסמיכה. מערבבים ברוטב השחמה אם רוצים. מחזירים את הקציצות לרוטב ומבשלים, ללא כיסוי, על אש נמוכה במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.