סטייק סולסברי קל
סטייק סולסברי קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק פטריות, פלפל טחון, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: סטייק סולסברי קל, סטייק סולסברי, ו סטייק סולסברי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים בשר בקר טחון, שיבולת שועל, ביצה, רוטב ווסטרשייר, קטשופ, מים, בצל מיובש, מלח ופלפל בקערה עד בשילוב שווה; צורה לתוך 6 קציצות בצורת אליפסה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים קציצות במחבת חמה עד השחמה לחלוטין, 2 דקות לכל צד.
מעביר קציצות משחימות לתבנית אפייה.
קציצות עם טבעות בצל. מערבבים מרק פטריות וחלב יחד בקערה; לשפוך על קציצות. מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד המשרד, חם ואפור במרכז, כ 45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 160 מעלות F (70 מעלות C).