סטייק סיצ'ואן ואספרגוס
סטייק סיצ'ואן ואספרגוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 503 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, קורנפלור, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו סטייק צלוי עם פלפל סצ'ואן, סטייק ואספרגוס מוקפץ ומטגנים, ו אוסקר סטייק אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים ווק גדול או מחבת על חום גבוה.
מוסיפים שמן צמחי, מחבת למעייל מתערבלת.
מפזרים סטייק עם עמילן תירס, ערבוב כדי להפיץ באופן שווה, ולאחר מכן להוסיף שמן חם. לבשל, ערבוב מעט ככל הדרוש אפילו בראונינג, עד הבשר הוא השחמה, 7 עד 10 דקות.
הוסף 1 כף. שמן שומשום לווק, ואחריו זנגביל, צ ' ילי, ואספרגוס. לבשל עד ריחני, על 3 דקות. מערבבים ברוטב סויה, סוכר ומרק. לבשל עד התערובת מגיעה לרתיחה, על 4 דקות. להחזיר סטייק ווק, ערבוב פעם אחת רק כדי לשלב, ולתת רוטב להתעבות מעט.
שים אטריות מבושלות על צלחת הגשה.
טפטוף עם 1 כפית. שמן שומשום, זרוק למעיל. תערובת סטייק כפית על אטריות.