קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

סטייק עוף מטוגן

סטייק עוף מטוגן
סטייק עוף מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1021 קלוריות, 55 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.61 דולר למנה. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פפריקה, חמאה, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הקנולן אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 77%, המנה הזו טובה. נסו סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק מטוגן עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את הסטייק ל -4 מנות שוות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3
מכניסים את חלב החמאה לתבנית אפייה בינונית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מערבבים בקערה 2 1/2 כוסות קמח, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, צ ' ילה דה ארבול ו -2 כפיות מלח כשר ו -1 / 2 כפית פלפל שחור גרוס טרי ומחלקים אותו בין 2 כלי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
לחפור את הסטייק, כמה חתיכות בכל פעם, בתערובת הקמח וללטף את העודפים. טובלים אותם בחלב החמאה ומאפשרים לעודף להתנקז. לחפור אותם שוב בקמח וללטף את עודף.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
שים את נתחי העוף על רשת אפייה המונחת על תבנית עם נייר אפייה בזמן שהשמן מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מחממים 1 אינץ ' שמן במחבת ברזל יצוק גדולה עד שהוא מגיע ל -360 מעלות צלזיוס על מדחום טיגון עמוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את הבשר, 2 חתיכות בכל פעם, ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מוציאים אותם לצלחת מרופדת במגבות נייר ומתבלים במלח, לפי הטעם. חזור על הפעולה עם החלקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
העבירו את הבשר למתלה שהונח על תבנית עם נייר אפייה ושמרו עליהם חמים בתנור בזמן שאתם מכינים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מוציאים את כל השומן פרט ל -2 כפות מהמחבת ומשאירים את החלקים הפריכים מהלחם.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להזהבה ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
13
מוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
14
מחזירים את המחבת לתנור על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
15
לטאטא את 2 כפות הנותרים של קמח לתוך המחבת ולתת לו לבשל במשך 1 דקה. מקציפים לאט את החלב החם וממשיכים לבשל, תוך הקצפה מדי פעם עד להסמכה. מערבבים פנימה את השמנת הכבדה והטימין ומתבלים במלח והרבה פלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מגישים 1 חתיכת סטייק לאדם עם מעט מהרוטב ומעטרים בכמה חתיכות בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
17
מקשטים עם ענפי טימין.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות כרמי מוצא מרלו עמק נאפה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -34 דולר לבקבוק.
כרמי מוצא עמק נאפה מרלו
כרמי מוצא עמק נאפה מרלו
מרלו 2006 שלנו הוא לא ביישן, עם גוון נופך עמוק, כהה שלה ניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומצפים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, השרוך בתבליני סתיו,מסתיים עם זינג חמוציות תוססת. "זה יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק היינן טום רינאלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.