סטייק עין-צלעות עם פלפלים וחמאת גורגונזולה
סטייק עין-צלעות עם פלפלים וחמאת גורגונזולה נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, מרז'ורם, פלפלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק עגבניות עם פלפלים קלויים ושמנת גורגונזולה, סטייק פילה עם חמאת גורגונזולה, ו סטייקים מחבת עם חמאת עשב Gorgonzola.
הוראות
מקציפים גבינה, חמאה ו 1 כף מיורן בקערה קטנה להתמזג. עונת חמאת גורגונזולה עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
שלב שמן, שום ו 2 כפות מיורן בתבנית אפיית זכוכית גדולה.
מוסיפים סטייקים וכל הפלפלים; מפזרים פלפל שחור. הפעל למעיל.
בואו לעמוד 2 שעות בטמפרטורת החדר או להירגע עד 6 שעות, פונה מדי פעם.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מניחים סטייקים ופלפלים על גריל; מפזרים מלח. סטייקים גריל על 5 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר, ופלפלים עד מכרז, מפנה מדי פעם, על 10 דקות.
להעביר סטייקים מגש; להקיף עם פלפלים. מעל כל סטייק עם 1/4 של חמאת Gorgonzola.
בואו לעמוד רק עד חמאה מרככת, על 5 דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו קולקציית היהלומים של פרנסיס פורד קופולה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
באופן מסורתי השתמשו במרלו כדי למזג רכות ועושר עם תערובות קברנה, אך כיום הוא הפך לאחד מהיינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. סדרת היהלומים של פרנסיס קופולה משנת 1999, Blue Label Merlot היא נדיבה ועשירה. זה נעשה עם כמויות קטנות של סירה ו קברנה סוביניון להוסיף אישיות והרמת ארומטיקה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות בנות שלוש שנים במשך שמונה חודשים. ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מן הפרי בולטים באף המשתלבים עם איכות מסוגננת קלוי מן האלון. על החיך, פטל הניתן לזיהוי וטעמי פירות צפופים, ריבה לשלב עם המבנה אלגנטי יינות לתמוך בגימור מסוגנן וארוך. המרלו מסדרת היהלומים מ-1999 מזמין ביותר בעושר רב ובמשיכה; הוא ראוי לשתייה כעת או שניתן להשכיב אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.