סטייק עם מלפפון-סלט צנון
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם פלפל, סטייק צלע, מלפפון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. נסו סטייק עם מלפפון וסלסה צנון, סלט צנון ומלפפון, ו סלט צנון ומלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
שלב 1 כף חומץ, 1 כפית שמן, 1/2 כפית פלפל, ו 3/8 כפית מלח; לשפשף באופן שווה על פני השטח של סטייק. מחבת גריל עם ספריי בישול.
מוסיפים סטייק למחבת ומבשלים 5 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר סטייק מחבת, ולתת לעמוד 5 דקות.
חותכים את הסטייק באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות.
בעוד סטייק מבשל, לשלב הנותרים 2 כפות חומץ יין אדום, הנותרים 1 כפית שמן, הנותרים 1/2 כפית פלפל, הנותרים 1/4 כפית מלח, צנוניות, מלפפון בקערה גדולה, ולזרוק היטב מעיל.
הוסף mche; לזרוק בעדינות לשלב.
מפזרים באופן שווה עם גבינה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019