סטייק עם פרמזן חמאה, זיגוג בלסמי, ארוגולה
סטייק עם פרמזן חמאה, זיגוג בלסמי, ארוגולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 540 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך סטייק עין צלעות, חומץ בלסמי, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: סטייק עם פרמזן חמאה, זיגוג בלסמי, ארוגולה, אבטיח, פטה וסלט ארוגולה עם זיגוג בלסמי, ו חציל פרמזן עם זיגוג בלסמי.
הוראות
מערבבים גבינה מגוררת וחמאה בקערה קטנה.מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל; מניחים בצד.
מפזרים סטייק בנדיבות עםמלח ופלפל.
שמן חום במחבת בינוניתעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף סטייק; לבשל doneness נתין, על 4 דקות לכל sidefor בינוני-נדיר.
Addvinegar, שאלוט, וסוכר למחבת; להרתיח untilreduced לזיגוג, ערבוב כל הזמן, על 1minute. מחלקים ארוגולה ופרמזן שביןבין 2 צלחות. לסחוט לימון מעל. Slicesteak; למקם על גבי ארוגולה. סטייק עליון עם
למנה: 505.27 קלוריות (kcal),
1% קלוריות משומן, 33.74 שומן (g), 14.77 שומן רווי( g), 181.86 כולסטרול (mg),
39 פחמימות נטו (g), 37.62 חלבון (g)
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.