סטייק פורטרהאוס בגריל עם פפריקה ופרמזן
סטייק פורטרהאוס בגריל עם חמאת פפריקה ופרמזן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 860 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכי לחנות ותקני פפריקה ופרמזן עם חמאה, רוזמרין, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סטייק פורטרהאוס בגריל עם פפריקה ופרמזן, פפריקה-פרמזן חמאה (סטייק חמאה), ו סטייק פורטרהאוס עם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סטייק בתבנית אפיית זכוכית.
להקציף שמן הבא 5 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג.
יוצקים חצי מרינדה על סטייק. הפוך סטייק; יוצקים המרינדה הנותרים על סטייק. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות עד 1 יום, מפנה מדי פעם.
הכן ברביקיו (חום בינוני).
הסר סטייק מן המרינדה; לנער את עודף.
מניחים סטייק על ברביקיו; כיסוי ברביקיו. סטייק גריל עד doneness הרצוי (עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של רושמי סטייק 46° עד120 לנדיר, על 15 דקות לכל צד, או125 עד130 עבור מדיום-נדיר, על 18 דקות לכל צד), מדי פעם נע סטייק לחלק קריר יותר של מתלה אם בוער.
מעבירים סטייק למגש; מכסים כדי להתחמם.
בואו לעמוד 5 דקות. באמצעות סכין חדה, לחתוך בשר מעצם.
חותכים כל קטע בשר לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
מורחים חמאת פפריקה ופרמזן על גבי פרוסות ומגישים.