סטייק פורטרהאוס טוסקני עם יין אדום-פלפל Jus
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק פורטרהאוס טוסקנה עם פלפל יין אדום Jus. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1070 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 76 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סטייק פורטרהאוס, חמאה, יין בעל גוף בינוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו סטייק פורטרהאוס עם חמאה, סטייק פורטרהאוס עם חמאה, ו סטייק פורטרהאוס עם רוטב רוויל (מתכונים דומים).
הוראות
בואו סטייק לשבת בטמפרטורת החדר 15 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 450 ° F.
סטייק טפיחה יבש ומתבשל בשני הצדדים עם פלפל ומלח כשר.
שמן חום ו 1 כף חמאה במחבת על חום בינוני עד חמאה נמס.
מוסיפים רוזמרין, טימין, שום ומבשלים על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד עשבי תיבול ושום הם ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים סטייק ומבשלים עד להשחמה יפה, כ 3 דקות לכל צד.
העברת מחבת לתנור ומבשלת עד רושמת מדחום קריאה מיידית 43° עבור מדיום-נדיר, כ 5 דקות (או120 עבור בינוני, כ 10 דקות).
להעביר סטייק עם מלקחיים למגש קטן, הזמנת מחבת, ולתת לנוח 10 דקות.
בעוד סטייק נח, לשפוך את השמן ממחבת, עוזב שום ועשבי תיבול במחבת.
מוסיפים יין ומרתיחים על חום בינוני-גבוה, מגרדים חתיכות השחמה, עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
מוסיפים מרק עוף וכל מיצי בשר ממגש ומרתיחים עד מופחת בחצי, 5 עד 6 דקות.
להקציף הנותרים 2 כפות חמאה עד incorporated, ואז העונה עם מלח ולשמור חם.
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולחתוך בשר משני צידי העצם (אתה צריך שתי חתיכות מוצקות של סטייק). חותכים דק כל חתיכה, ולאחר מכן לסדר מחדש את הפרוסות סביב העצם על מגש.
* למחוץ בגסות את הגרגרים עם מרגמה ועלי או לשים את הגרגרים בשקית פלסטיק sealable ו למחוץ אותם בגסות עם תחתית של מחבת כבדה, pounder בשר או סיכה מתגלגלת.כאשר משחימים את הסטייק, אל תזיז אותו.
תן לו לבשל ללא הפרעה (רק להעיף אותו פעם אחת), כך קרום נחמד צורות.