סטייק פטריות
סטייק פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 382 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו -20 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. צאו לחנות ואספו מרק בקר, מלח, אורגנו ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 67%. נסו סטייק קרום פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, סטייק גבינה ופניני פטריות עם צ'יפס סטייק, ו סטייק עם רוטב פטריות (שמפיניון סטייק או) עבור מתכונים דומים.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, המלח ו 1/4 כפית פלפל.
מוסיפים בשר בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
ב-3 קאט. סיר איטי משלב את הפטריות, הבצל והבקר.
שלב את המרק, השרי, האורגנו, הטימין והפלפל שנותר; יוצקים מעל. מכסים ומבשלים על נמוך 7-9 שעות או עד שהבקר רך.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא נספח מייסון ל ' אנבוי פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
נספח מייסון ל ' אנבוי פינו נואר
אדום של בויסנברי ומינרל על האף שמצטרף לציפורן, רצפת יער, קולה, פלפל שחור עדין ותווי אלון טעימים על החיך. חומציות בברכה מרימה ומרחיבה את הטעמים דרך גימור ארוך ומשיי.