סטייק פילה חזיר עם כרוב נבול ותפוחים
צריך מנה עיקרית ללא חלב? סטייק פילה חזיר עם כרוב נבול ותפוחים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן זית, טימין, פילה חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו בשר חזיר מטוגן עם כרוב ותפוחים, עוגות קונפי תפוחי אדמה וחזיר עם כרוב נאפה נבול וcress, ו בשר חזיר פילה עם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את פילה חזיר בזווית ארוכה לתוך 4 "סטייקים"ומפזרים טימין וסך של 1/2 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד, אבל לא מעשן.
מוסיפים את הסטייקים למחבת ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד משחימים היטב ורק קצת ורוד במרכז, כ -7 דקות לכל צד. הפעל את החום עד בינוני אם המחבת מתחילה לקבל כהה מדי. שים כל סטייק על צלחת לנוח.
בזמן שהסטייקים מבשלים, כורתים וחותכים את התפוח וחותכים דק את הכרוב. מערבבים יחד את המרק, חומץ וסוכר בקערה קטנה.
כאשר החזיר סיים לבשל, להוסיף את הכרוב, תפוחים, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל לאותו מחבת. לבשל, לזרוק, עד קמלה מעט, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את תערובת המרק וממשיכים לבשל עד שהכרוב רך והנוזל מופחת מעט, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את עלי הפטרוזיליה. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים.
מחלקים את הכרוב והתפוחים וכל מיצים במחבת בין הצלחות עם סטייקים.