סטייק פיקנטי צלע
סטייק פיקנטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו פפריקה, מלח שום, כוסברה טחונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו סטייק פיקנטי צלע, סטייק חריף חריף וחריף., ו פיקנטי סטייק פהיטות (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית פלסטיק גדולה resealable, לערבב את הפפריקה, כוסברה, כמון, מלח שום, ופלפל.
מניחים סטייק בשקית, ונערים למעיל. אפשר לשבת 20 דקות במקרר.
מחממים את התנור. משמנים קלות תבנית אפייה.
מסדרים סטייק על תבנית האפייה, ומטגנים 5 דקות בכל צד, או כדי doneness הרצוי.
מגישים עם רוטב חווה לטבילה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.