קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

סטייק פלנק אסייתי בגריל

סטייק פלנק אסייתי בגריל
Asian Grilled Flank Steak might be just the main course you are searching for. Watching your figure? This gluten free and dairy free recipe has 366 calories, 26g of protein, and 19g of fat per serving. This recipe serves 4. This recipe covers 16% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up ground ginger, beef flank steak, sesame seed, and a few other things to make it today. To use up the ground ginger you could follow this main course with the Ginger Cake with Crystallized Ginger Frosting as a dessert. It will be a hit at your The Fourth Of July event. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 2 hours and 30 minutes.

הוראות

1
Score steak on both sides with shallow cross-cuts; place in shallow dish.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2
Mix remaining ingredients; pour over steak. Turn to evenly coat both sides of steak. Refrigerate 2 hours to marinate.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
Heat grill to medium-high heat.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
Remove steak from marinade, discard marinade. Grill steak 8 to 10 min. on each side or until done.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
Let stand 5 min. before cutting across the grain into thin slices.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

Merlot, Cabernet Sauvignon, and Pinot Noir are great choices for Steak. After all, beef and red wine are a classic combination. Generally, leaner steaks go well with light or medium-bodied reds, such as pinot noir or merlot, while fattier steaks can handle a bold red, such as cabernet sauvingnon. You could try Wild & Wilder The Exhibitionist Merlot. Reviewers quite like it with a 4.3 out of 5 star rating and a price of about 19 dollars per bottle.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.