סטייק פלנק ממולא גבינה
סטייק פלנק ממולא גבינה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 1008 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך סטייק צלע, טורטיות קמח, ויניגרט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייק פלנק ממולא גבינה, סטייק צלע ממולא בפטריות וגבינת פטה, ו סטייק צלע ממולא בגבינה כחולה ותרד עם שמנת הו.
הוראות
פורסים כיס אופקית בסטייק, חיתוך ל בתוך 1/2 אינץ ' של אבל לא דרך הצד הנגדי וקצוות.
מערבבים יחד ויניגרט וכמון בצלחת רדודה או שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה; להוסיף סטייק. לכסות או לאטום, ולהירגע 3 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר סטייק מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מניחים פרוסות גבינה בכיס סטייק. מאובטח עם מרים מעץ.
סטייק גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 40
7 עד 10 דקות בכל צד או עד לסיום.
בואו לעמוד 5 דקות; להסיר מרים עץ, לחתוך באלכסון לפרוסות דקות.
טורטיות קמח גריל, ללא מכסה גריל, 1 עד 2 דקות בכל צד או עד חם.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.