סטייק פלנק עם רוטב ברביקיו בלסמי
סטייק פלנק עם רוטב ברביקיו בלסמי עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1161 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו דבש, גבינת מונטריי, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. נסו סטייק פלנק עם רוטב ברביקיו בלסמי, סטייק צלע עם רוטב עגבניות-בלסמי, ו סטייק בלסמי סויה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את חומץ בלסמי בסיר קטן על חום בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת 1 כוס. תניח בצד.
חום 2 כפות של שמן על חום בינוני-גבוה בסיר בינוני כבד תחתית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הקטשופ והמים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את חומץ מופחת ואת שאר החומרים ומבשלים עד מעובה, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות. מחית עם בלנדר טבילה עד חלקה מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
יוצקים לתוך קערה ולאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר. רוטב ישמור במשך 1 שבוע במקרר מאוחסן במיכל אטום היטב.
מברשת סטייק האגף עם 2 כפות הנותרים של שמן העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב בצד 1, על 4 דקות, להתהפך וגריל עד הצד השני הוא חום זהוב, על 4 דקות. לעבור לחלק קריר יותר של הגריל הרחק חום ישיר. לרסס עם הרוטב ולהפוך עוד כמה פעמים עד מבושל עד doneness בינוני נדיר, על 15 דקות יותר.
הסר מהגריל ללוח חיתוך ואוהל רופף עם נייר כסף.
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך נגד התבואה לפרוסות דקות.
מניחים את הלחם על הגריל, מברישים את שני הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל את הלחם ולאחר מכן להסיר מן הגריל. למעלה עם ערימות של גבינת מונטריי מגוררת.
שים את פרוסות הלחם על חתיכת נייר אלומיניום ולחזור לגריל כדי להמיס את הגבינה.
מסדרים את פרוסות סטייק האגף על הלחם ומקשטים עם בצל ירוק פרוס לפני ההגשה.