קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סטייק פלפל

סטייק פלפל
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סטייק פלפל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא פטרוזיליה, מלח, מרק בשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: סטייק פלפל, סלט סטייק-פלפל, ו סלט פלפל סטייק.

הוראות

1
מלח את הסטייק ולתת לשבת בטמפרטורת החדר: 
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מפזרים מלח בנדיבות על שני הצדדים של הסטייקים ולתת להם לבוא לטמפרטורת החדר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. (השתמש במחבת שיכולה להתמודד עם חום גבוה. ברזל יצוק עובד היטב עבור זה, או אלומיניום קשיח anodized. כאשר השמן מתחיל לעשן, תוריד את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לטף את הסטייקים יבש עם מגבות נייר (סטייקים חום טוב יותר אם הם לטפוח יבש ראשון) ומניחים במחבת החמה. החזירו את המחבת לחום והפכו את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לצרוב, בלי להזיז את הסטייקים, לפחות 4 דקות. נסה להרים סטייק עם מלקחיים, ואם הוא מגיע נקי, להעיף אותו ולהפוך את החום עד בינוני. אם זה נדבק למחבת, תן לו לבשל עוד דקה או שתיים בצד הזה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
עבור מתכון זה, אנו צורבים בצד אחד על חום גבוה, ומבשלים על אש נמוכה יותר בצד השני. בדרך זו אתה מקבל טעם נהדר מהצד הצרוב, שליטה טובה יותר על איך אתה רוצה סטייק שלך על ידי בישול בצד השני לאט יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
5
כאשר נעשה זאת, להסיר סטייקים מחבת, מפזרים פלפל כתוש: השתמש במבחן האצבע עבור doneness או מדחום בשר. לנדיר, להסיר את הבשר מן המחבת כאשר החלק הפנימי מגיע 49°, עבור בינוני נדיר 125-130°F, עבור בינוני140, בינוני גם155.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לאחר הסטייק נעשה לטעמך להסיר את הבשר לתבנית אפייה ומפזרים על חלק נדיב של גרגרי פלפל שחור כתוש משני צידי כל סטייק. אוהל עם נייר אלומיניום ולתת מנוחה סטייק בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
הפוך את הרוטב: 
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מוסיף את שאלוט למחבת וsauté במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיף את הברנדי וכשהוא רותח, deglaze המחבת על ידי גירוד התחתון של המחבת עם כף עץ (עוזר לי אחד עם קצה ישר) כדי לנתק את כל החתיכות השחומות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
לאחר הברנדי הוא כמעט מבושל משם, להוסיף את מלאי בשר ולהפוך את החום גבוה. מרתיחים את הרוטב עד שיש שביל מורגש כאשר אתה גורר כף עץ דרך מרכז זה (4-5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
11
יוצקים את השמנת הכבדה ולחדש רותחים. שוב, להרתיח עד שאתה יכול לעשות את זה שביל מספרים מכף העץ.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
12
כבה את החום והוסף את הפטרוזיליה ואת כל שאר הפלפל השחור (לא יותר מ 1 כף, השאר כבר היה אמור לשמש לפלפל את הסטייקים). טעם מלח ולהוסיף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
יוצקים את הרוטב על הסטייקים נכון כאשר אתה משרת.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שני ויינס עמק קולומביה מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 7 דולר.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.