סטייק פלפל אסייתי
סטייק פלפל אסייתי הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך מלח, קמח זהב, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו סטייק אסיאתי עם פלפל חריף מוקפץ, אסיה ממולאים סטייק קינואה תבשיל, ו סטייק אסיאתי עם פלפל חריף ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס בשר לרצועות דקות באורך 2 אינץ'; מניחים בקערה בינונית.
מוסיפים קמח, מלח ופלפל; מטילים עד שהבשר מצופה בקמח.
חום ווק או מחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר; מבשלים ומערבבים 3 עד 4 דקות או עד השחמה.
מוסיפים את כף הנותרים שמן צמחי, פלפלים ובצל; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות או עד שהירקות מתחילים להזיע.
להחזיר בשר בקר לווק; להוסיף שום. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
בקערה קטנה, מערבבים יחד סוכר חום, רוטב סויה ושמן שומשום עד שסוכר חום מומס.
מוסיפים רוטב ועגבניות שרי לבשר וירקות; מערבבים. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד רוטב מעובה, בשר מבושל כדי doneness הרצוי, וירקות רכים.
מחלקים אורז וסטייק פלפל בין 4 קערות. למעלה עם בצל ירוק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.