סטייק צ'יפוטלה עם גרגרי חיטה טורקיים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 492 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מושלם עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, סטייק סינטה, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סטייק צ'יפוטלה עם גרגרי חיטה טורקיים, פירות יער חיטה לימון עם כרוב ניצנים קלויים (+כל מה שאי פעם רצית לדעת על גרגרי חיטה!), ו סלט חיטה בולגור-בסגנון טורקי.
הוראות
1
בסיר בינוני, לשלב את גרגרי החיטה עם המים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד גרגרי החיטה הם מכרז אבל עדיין לעיס, על 2 שעות..
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לנקז ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
3
בינתיים, במעבד מזון מיני, מחית את העגבניות הקצוצות עם הצ ' יפוטלים ורוטב adobo.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים 3 כפות שמן זית; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
6
שים את הסטייק בצלחת ומעיל רדודים עם 1/4 כוס של רוטב עגבניות-צ ' יפוטלה. מערבבים את גרגרי החיטה לתוך הרוטב הנותרים ומתבלים במלח. מכסים ומקררים בין לילה את הסטייק וגרגרי החיטה.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. הביאו את הסטייק ופירות החיטה לטמפרטורת החדר. שמן את הגריל ומבשל את הסטייק על אש בינונית-חמה במשך כ 4 דקות לכל צד, או עד חרוך קלות משני הצדדים ונדיר בינוני בתוך.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
9
בקערה בינונית, מערבבים את החומץ עם 1 כפית הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים את עגבניות שרי, מלפפון ופטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב. פורסים את הסטייק בעובי 1/4 אינץ ' ומגישים עם גרגרי החיטה וסלט העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אוכמניות
ענפי שמיר שנקטפו
1/4 כוס שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
11
הפוך קדימה: רוטב עגבניות-צ ' יפוטלה וסלט ברי החיטה יכול להיות בקירור עד 3 ימים.
המלצת יין: סטייק נדיר רוטב עגבניות אינטנסיבי להצביע על יין אדום עשיר באותה מידה, עם שפע של פירות בשלים. בחר סירה עסיסי, גמיש ממדינת וושינגטון, אחד בלי יותר מדי טאנין או אלון סמוקי, כגון מציאה 2000 Snoqualmie או 1999 Hogue.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.