קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

סטייק צלוי מייפל-חרדל

סטייק צלוי מייפל-חרדל
סטייק צלוי מייפל-חרדל נטול גלוטן,, ו מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, סירופ מייפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. מתכונים דומים: סטייק חרדל מייפל, סטייק חזיר מייפל-חרדל בגריל, ו סולית צלויה עם חרדל וקורנית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
2
מניחים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה, ואופים, ערבוב מדי פעם, 5 עד 7 דקות או עד קלוי וריחני.
מרכיבים שתצטרך
3
לטאטא יחד סירופ הבא 3 מרכיבים; להסיר ולהזמין חצי תערובת סירופ.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף את החצי הנותר של תערובת גדולה, צלחת רדודה או שקית מקפיא פלסטיק zip-top. לקצץ סטייק, במידת הצורך, ולהוסיף צלחת או שקית מקפיא פלסטיק zip-top, פונה מעיל. לכסות או לאטום, ולהירגע 8 שעות, הופך פעם אחת לאחר 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר סטייק מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
6
מפזרים סטייק עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
8
קוק שמורות מחצית המרינדה בסיר קטן מעל חום בינוני 10 דקות או עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
9
מניחים סטייק על מתלה חוט משומן קלות במחבת גליל מצופה רדיד אלומיניום כבדה. מטגן 6 אינץ ' מחום 8 עד 10 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות לפני חיתוך. רוטב כפית על סטייק, ולמעלה עם פקאן קלוי וגבינה כחולה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.