סטייק צלוי עם לימון ושום
סטייק צלוי צלע עם לימון ושום דורש בערך 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 97 גר' של חלבון, 74 גרם של שומן, וסך הכל 1201 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו מרק עוף, סטייק בקר, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייק צלוי עם לימון ושום, פלנק סטייק פרוס דק מעל ארוגולה עם שום ושמן לימון, ו בישול איטי יום ראשון: סטייק צלע בירה.
הוראות
מערבבים את הקמח ואבקת השום יחד בצלחת רדודה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. לטבול את הסטייק בתערובת הקמח באופן שווה ציפוי שני הצדדים. תניח בצד. להיפטר מתערובת הקמח הנותרת.
מחממים את שמן הבישול במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מניחים את הסטייק במחבת ומבשלים עד השחמה משני הצדדים, על 5 דקות לכל צד. מערבבים במרק העוף, מיץ לימון, שום וציפורן. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להפחית את החום לנמוך. כיסוי, ומבשלים עד סטייק הוא רך, על 1 1/2 שעות.
כדי לשרת, להסיר סטייק מהמחבת, לחתוך את התבואה ברצועות דקות.
מניחים על צלחות הגשה, ורוטב מצקת על בשר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.