קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

סטייק צלויים צלויים עם עגבניות-בצל ירוק להתענג

סטייק צלויים צלויים עם עגבניות-בצל ירוק להתענג
סטייק צלויים צלויים עם עגבניות-בצל ירוק להתענג יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 383 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שמן זית, לחם פריך, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 32 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה מרהיב. נסו סטייק צלויים צלויים עם תוספת עגבניות חמה, סטייק אגף עם תירס עגבניות תירס ולחם שום בגריל, ו כריכי סטייק צלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקם מחבת צלייה על המתלה הקרוב ביותר לצלייה ומחמם מראש לגובה. משפשפים את הסטייק קלות במעט שמן זית ומפזרים את הרבס דה פרובנס ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
שמים את כל העגבניות, הבצל הירוק ושיני השום בקערה גדולה, מזלפים כ -1 כף משמן הזית ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. הופכים את הירקות עד שהם מצופים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עגבניות שלמותעגבניות שלמות
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הניחו בזהירות את הסטייק במרכז התבנית החמה, סדרו את הירקות סביבו וצלו עד שהסטייק שחום אך עדיין רך למגע והירקות חרוכים, 5 עד 6 דקות. הופכים את הסטייק והירקות וצולים עוד 5 עד 6 דקות, עד שהסטייק בינוני נדיר (מדחום לקריאה מיידית המוחדר לרוחב לצד הסטייק רושם 130 מעלות פרנהייט) וירקות חרוכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מעבירים את הסטייק והירקות לקרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
לתענוג: ליבה את העגבניות, סחטו את שיני השום מקליפתן, וקצצו את שתיהן עם הבצל הירוק כדי להכין תענוג שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
6
מעבירים את הירקות ואת כל המיצים שלהם לקערה ומערבבים פנימה את 1/4 הכוס הנותרת בערך של שמן הזית, החומץ ורוטב הווסטרשייר. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. פורסים את הבשר כנגד התבואה ובזווית, מעבירים לצלחת או מגש, ומגישים עם התענוג והלחם הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
אחוז שומןאחוז שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין מרלו כביש מירנדה למברט עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
מירנדה למברט כביש מרלו יין
מירנדה למברט כביש מרלו יין
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי ובצבע עוצמתי ועם זאת חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית פירות היער הבשלה הארומה משתהה כל עוד הגימור הנפיץ. זה מרלו קטיפתי יבש הוא ניחן רק את האיזון הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום מלא ושוקולד כהה.