סטייק צלע במרינדה
סטייק צלע במרינדה דורש כ 6 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך מיץ לימון, רוטב סויה, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . מתכונים דומים: סטייק ברוטב סויה, סטייק צלע במרינדה, ו סטייק צלע במרינדה.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את השמן, רוטב סויה, חומץ, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, חרדל, שום ופלפל שחור טחון.
מניחים בשר בצלחת זכוכית רדודה.
יוצקים מרינדה על הסטייק, הופכים את הבשר למעייל ביסודיות. מכסים ומקררים למשך 6 שעות.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מניחים סטייקים על הגריל, וזורקים את המרינדה. גריל בשר במשך 5 דקות לכל צד, או כדי doneness הרצוי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.