זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית תקציב עבור יום ולנטין. אם יש לכם ציפורן שום, חומץ מזוקק, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סטייק צ'ימיצ' ורי פלנק, סטייק צלע עם צ'ימיצ' ורי חמוציות, ו סטייק צלע עם רוטב צ'ימיצ' ורי.
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
סטייק טפיחה יבש. מערבבים יחד 1 כפית מלח, כמון, כוסברה ופלפל בקערה קטנה ולשפשף תערובת על שני הצדדים של סטייק. סטייק צלוי על מחבת מטאטא כ-4 אינץ ' מחום 6 דקות לכל צד עבור מדיום-רייר.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
בינתיים, עם מנוע פועל, להוסיף שום למעבד מזון דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים כוסברה, פטרוזיליה, חומץ, שמן, קאיין, ונותר 1/2 כפית מלח, ואז דופק עד עשבי תיבול קצוצים דק.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו קולקציית היהלומים של פרנסיס פורד קופולה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.