קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

סטייק צלע עם רוטב יין שום

סטייק צלע עם רוטב יין שום
סטייק צלע עם רוטב יין שום דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לכם בצל ירוק, סטייק צלע, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סטייק צלע עם רוטב יין שום, סטייק צלע ברוטב יין, ו סטייק צלע ברוטב יין פטריות.

הוראות

1
חותכים את ראש השום לשניים, מניחים על ריבוע של נייר, ומטפטפים בשמן זית. לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
2
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 45 דקות. לסחוט שיני שום קלויים מתוך עורות, ומחית לתוך מחית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוישום קלוי
ציפורןציפורן
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מפזרים סטייק עם מלח וכמות נדיבה של פלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
סטייק.סטייק.
מלחמלח
4
מחממים מחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה בינוני, אבל לא מוסיפים שומן. כאשר חם, לבשל סטייק מתובל עד צרוב משחימים היטב משני הצדדים, כדקה לכל צד. להפחית את החום בינוני, ולהוסיף 2 כפות של החמאה. המשך לבשל במשך 3 עד 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר בשר, ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
6
יוצקים את השומן במחבת, ומוסיפים את הבצל הירוק ויין אדום. מביאים לרתיחה, ומקציפים את מחית השום. מרתיחים עד שהיין מצטמצם בחצי, והוא סמיך וסירופ. כשהוא רותח, לגרד חתיכות משחימים עם כף עץ. מערבבים את מיצי הבשר שהצטברו מתחת לסטייק. להרתיח עוד שנייה או משהו כזה.
מרכיבים שתצטרך
רסק שוםרסק שום
בצל ירוקבצל ירוק
ייןיין
סטייק.סטייק.
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
מקציףמקציף
7
הסר מהחום, ומערבבים את 2 כפות החמאה הנותרות עד שהוא משולב ברוטב היין.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ייןיין
8
במהירות לחתוך את הבשר נגד התבואה, לרצועות דקות. מסדרים על מגש חם, ויוצקים את הרוטב במרכז הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
9
הגישו מיד.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.