סטייק צלע עם רוטב יין שום
סטייק צלע עם רוטב יין שום דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לכם בצל ירוק, סטייק צלע, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סטייק צלע עם רוטב יין שום, סטייק צלע ברוטב יין, ו סטייק צלע ברוטב יין פטריות.
הוראות
חותכים את ראש השום לשניים, מניחים על ריבוע של נייר, ומטפטפים בשמן זית. לעטוף.
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 45 דקות. לסחוט שיני שום קלויים מתוך עורות, ומחית לתוך מחית. תניח בצד.
מפזרים סטייק עם מלח וכמות נדיבה של פלפל טחון טרי.
מחממים מחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה בינוני, אבל לא מוסיפים שומן. כאשר חם, לבשל סטייק מתובל עד צרוב משחימים היטב משני הצדדים, כדקה לכל צד. להפחית את החום בינוני, ולהוסיף 2 כפות של החמאה. המשך לבשל במשך 3 עד 5 דקות בכל צד.
יוצקים את השומן במחבת, ומוסיפים את הבצל הירוק ויין אדום. מביאים לרתיחה, ומקציפים את מחית השום. מרתיחים עד שהיין מצטמצם בחצי, והוא סמיך וסירופ. כשהוא רותח, לגרד חתיכות משחימים עם כף עץ. מערבבים את מיצי הבשר שהצטברו מתחת לסטייק. להרתיח עוד שנייה או משהו כזה.
הסר מהחום, ומערבבים את 2 כפות החמאה הנותרות עד שהוא משולב ברוטב היין.
במהירות לחתוך את הבשר נגד התבואה, לרצועות דקות. מסדרים על מגש חם, ויוצקים את הרוטב במרכז הפרוסות.