קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

סטייק צלע עם תפוחי אדמה אצבעוניים אפויים פעמיים

סטייק צלע עם תפוחי אדמה אצבעוניים אפויים פעמיים
סטייק פלנק עם תפוחי אדמה Fingerling פעמיים אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם שום, מיץ לימון, שמן כמהין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו סטייק ברזל שטוח בגריל עם צ'ימיצ' ורי ותפוחי אדמה Fingerling, תוצרת בית סטייק סינטה בגילאי יבש עם תפוחי אדמה צלי גבינה, ו תפוחי אדמה אפויים עם חמאת שמנת חמוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מערבבים יחד חומץ, שמן, רוזמרין, שום, מיץ לימון ומלח ופלפל תערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
צווארי עוףצווארי עוף
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
שים את הסטייק בצלחת תבשיל 8 על 12 אינץ ' ומעיל בנדיבות עם תערובת חומץ. אפשר להשרות במשך 30 דקות עד 1 שעה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
3
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל מקורה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
הסר את הסטייק מן המרינדה, מתאמץ מרינדה עודף מן הסטייק. הסרת המרינדה עודף ימנע בוערים, או חריכה של סטייק במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
5
שים את הסטייק על הגריל, ותבשל על אש גבוהה, בערך 8 עד 9 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
הסר את הסטייק מהגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח, כ 5 דקות, לפני חיתוך. חותכים את הסטייק על ההטיה, מלמעלה למטה, נגד התבואה, 1/4 אינץ ' עבה. מסדרים את הסטייק על תפוחי האדמה על מגש הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
8
בקערה גדולה, מערבבים יחד את השמן, 1 כפית פטרוזיליה, שום, בצל, ומלח ופלפל תערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מוסיפים את תפוחי האדמה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
10
מעבירים את תפוחי האדמה המנוסים על תבנית אפייה וצולים עד שהבצל רך למגע, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומניחים בצד. בקערה גדולה לשלב את שמן כמהין, גבינה, פטרוזיליה הנותרים קורנית.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
12
מוסיפים תפוחי אדמה וזורקים למעייל באופן שווה. להחזיר את תפוחי האדמה לתבנית האפייה ולצלות במשך 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.