ניתן להכין את המתכון לסטייק צלעות עם חמאת עשבים ופלפלים חרוכים תוך שעה ו-5 דקות בערך . מתכון ללא גלוטן זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 13 גרם חלבון , 27 גרם שומן , ובסך הכל 339 קלוריות . 4 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל ירוק, מלח כשר, סטייק צלעות חתוך כפול וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סטייק צלעות עם פלפלים וחמאת גורגונזולה , עין צלעות בגריל עם שאלוט צלוי וחמאת עשבי תיבול , ועין צלעות בגריל עם שאלוט צלוי וחמאת עשבים .
הוראות
1
הניחו את הסטייק שטוח על קרש; קשרו חוט מטבח בחוזקה סביב הצדדים (כולל העצם) כדי לעזור לסטייק לשמור על צורתו במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
2
טוחנים את הפטריות במטחנת תבלינים או בלנדר; מעבירים לקערה ומערבבים עם השום, החומץ הבלסמי, הסוכר החום, 1 כף רוטב ווסטרשייר, 1 1/2 כפות רוזמרין, פתיתי הפלפל האדום ו-2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כָּתֵף
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מחממים גריל לגובה בינוני, ואז מתכוננים לחום עקיף: לגז, כבו את המבערים בצד אחד. לפחם, דחפו את הגחלים לצד אחד.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
8
מברישים את הסטייק בשמן זית, ואז מניחים בצד הקריר של הגריל (חום עקיף). מכסים ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד שמדחום המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 110 מעלות פרנהייט עד 120 מעלות פרנהייט, 20 עד 30 דקות. העבר את הסטייק לצד החם יותר של הגריל (חום ישיר) ומבשלים עד שהמדחום רושם 125 מעלות פרנהייט, 2 עד 3 דקות נוספות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקות
9
מעבירים לקרש חיתוך ונותנים לנוח 15 דקות, מורחים מעט מחמאת עשבי התיבול.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
בינתיים, צולים את הפלפלים על אש ישירה, הופכים, מברישים במיץ הלימון ומתבלים במלח, עד שהם חרוכים, 8 עד 10 דקות. מעל הסטייק עוד חמאת עשבים ומגישים עם הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Skater Girl מהדורה מוגבלת של פינו נואר עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
סקייטר גירל פינו נואר במהדורה מוגבלת
ניחוחות של פאי דובדבנים, רימונים ופירות ליצ'י מלווה בטעמים תוססים של ריבת תותים עם רמזים של קצפת, ציפורן וקינמון. זהו יין יפה עם חומצה בהירה ומבנה ידידותי למזון.