קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

סטייק קולב בגריל עם רוטב דמי פורט שאלוט צלוי ושעועית ירוקה שום בגריל

סטייק קולב בגריל עם רוטב דמי פורט שאלוט צלוי ושעועית ירוקה שום בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק קולב בגריל עם רוטב דמי צלוי פורט שום שעועית ירוקה בגריל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 627 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך סוכר, שום, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו סטייק קולב בגריל עם דמי-גלייס פטריות, סטייק קולב בגריל עם רוטב פלפל ירוק מנומר, ו סטייק מתלה עם רוטב שום ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים קלות את הסטייקים בשמן קנולה ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל; מכסים ומניחים במקרר עד שמוכנים לגריל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מניחים גיליון של רדיד אלומיניום על כ 1/3 של משטח הגריל.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. מבשלים את השעועית הירוקה במים רותחים עד מחומם דרך עדיין מוצק, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
ניקוז.
6
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את השום ו 1/4 כוס שמן קנולה לשעועית הירוקה וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
שום גויה®שום גויה®
8
מערבבים את המים, הסוכר, ואת הצלי יחד בסיר עד הסוכר מתמוסס; לכסות את המחבת ולהביא את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מסננים את הנוזל ומחזירים את השאלוט למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את היין ואת גלל דמי לסיר ומניחים מעל חום בינוני; מבשלים עד הנוזל מפחית לכמחצית נפח המקורי שלה. מערבבים את החמאה לתוך התערובת עד שהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
דמי גלאסדמי גלאס
יציאהיציאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
11
הסר את המחבת מהחום. מתבלים במלח לפי הצורך. שמור על הסיר מכוסה עד הסטייקים מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מורחים את השעועית הירוקה על החלק של הגריל מוכן עם רדיד אלומיניום ומאפשרים לסיים את הבישול תוך צליית הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
מבשלים את הסטייקים עד שהם מתחילים להתקשות, והם אדמדמים ורודים ועסיסיים במרכז, כ 2 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C). אפשר לסטייקים לנוח 5 דקות לפני הצבת על צלחות בודדות. כפית את הרוטב על הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
14
מגישים את השעועית הירוקה בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח