סטייק קוריאני טרטר
מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סטייק קוריאני טרטר, סטייק טרטר, ו סטייק טרטר.
הוראות
לקלף 1 אגס רבעון; לחתוך קטן מאודקוביות (על 1/8").
מניחים בקערה קטנהטוס עם 1/4 כפית מיץ לימון.
חותכים להישאר ברבעונים בודדים לפרוסות דקות.
מניחים בקערת אמדיום ולזרוק עם הנותרים 1 כפית מיץ לימון.
בצל ירוק להקציף, רוטב סויה, 1 כפית sesameseeds, שמן שומשום, שום, ופלפל בקערה בינונית.
מוסיפים פילה מיניון ואגסים וזורקים בעדינות עד לשלב הבא; מתבלים לפי הטעם במלח.
טרטר כפות מסודר על פרוסות אגס.
מפזרים עם הנותרים 1 כפית זרעי שומשום ומקשטים עם עירית.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור קוריאני. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות גבריאלסקלוף שנין בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
2019 Chenin Blanc הותסס באופן טבעי בחביות ישנות 85% עם התערבות מינימלית, והשאר עובר תסיסה במכלי פלדה. על האף, תפוחים ירוקים, גרידת ליים, דבש ואבן רטובה. חיך אלגנטי עם איזון, רעננות ומרקם מענג.