מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סטייק קוריאני טרטר, סטייק טרטר, ו סטייק טרטר.
הוראות
1
לקלף 1 אגס רבעון; לחתוך קטן מאודקוביות (על 1/8").
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
2
מניחים בקערה קטנהטוס עם 1/4 כפית מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים להישאר ברבעונים בודדים לפרוסות דקות.
4
מניחים בקערת אמדיום ולזרוק עם הנותרים 1 כפית מיץ לימון.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור קוריאני. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות גבריאלסקלוף שנין בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.