סטייק שוויצרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו פפריקה, מרק בשר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 63 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי, סטייק שוויצרי, ו סטייק שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חותכים את הבשר עם התבואה לפרוסות עבות 1/2 אינץ ' ומתבלים משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דגנים
בשר
3
מניחים את הקמח לתוך תבנית עוגה. לדלות את חתיכות הבשר משני הצדדים בתערובת הקמח. לרכך את הבשר באמצעות מכשיר צורך, עד שכל פרוסה היא 1/4 אינץ ' עבה. לדלות את הפרוסות משני הצדדים שוב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
בשר
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
4
מוסיפים מספיק של טפטוף בייקון או שמן צמחי רק כדי לכסות את החלק התחתון של תנור הולנדי 4 עד 5 ליטר להגדיר על חום בינוני גבוה. ברגע שהשמן מתחיל להבהב, מוסיפים את הסטייקים למחבת, נזהרים שלא צפיפות יתר. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
שמן בישול
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
5
הסר את הסטייקים לצלחת וחזור עד שכל הסטייקים ישחמו.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
6
הסר את הסטייקים האחרונים מהסיר והוסף את הבצל, השום והסלרי.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
שום
בצל
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
לטגן במשך 1 עד 2 דקות.
8
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים לשלב. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות, הפפריקה, אורגנו, רוטב ווסטרשייר ומרק בשר ומערבבים לשלב. להחזיר את הבשר לסיר, הצללה אותו בנוזל. כסו את הסיר והניחו אותו בתנור על המדף האמצעי. מבשלים 1 1/2 עד 2 שעות או עד הבשר רך ומתפרק.