סטייק שוויצרי
סטייק סוויס לוקח בערך שעה ו-40 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 295 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-21 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. תמורת 98 סנט למנה, מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 177 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פלפל חריף, סטייק עגול, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייק שוויצרי קל: סטייק קוביות לבבי, סטייק שוויצרי קל: סטייק קוביות לבבי וסטייק שוויצרי קל: סטייק קוביות לבבי.
הוראות
חותכים את הסטייק לחתיכות בגודל מנה. מתבלים, לפי הטעם, באבקת שום ומלח ופלפל. אבק בשר בקמח. במחבת כבדה, משחימים את שני צידי הבשר בשמן צמחי.
שלבו שום, עגבניות, בצל, פלפל חריף ומידה אחת של פחית עגבניות של מים.
יוצקים על הסטייק ומבשלים על אש קטנה עד שהבשר מתרכך, כ-1 1/2 שעה מוסיפים מים, במידת הצורך כדי שהבשר יהיה מכוסה חלקית. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל נוספים. רמז: מבשלים את זה בסיר איטי, לפי הוראות היצרן, על נמוך לארוחת ערב נהדרת ביותר. חום נמוך בסיר איטי הוא בערך 200 מעלות F וחום גבוה בסיר איטי הוא בערך 300 מעלות F.
הערה: כדי להבטיח רכות, יש צורך לתת לקצב להעביר את הסטייק העגול דרך קובייה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "