קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סטייק שוויצרי עם פטריות קריאולית

סטייק שוויצרי עם פטריות קריאולית
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו בישול איטי סטייק שוויצרי חנוק, סנדוויץ ' צלי קדירה חנוק ברוטב עם גבינה שוויצרית מומסת, ו בצל ופטריות חנוקים סופר המבורגרים הודו שוויצרי (מתכונים דומים).

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.