קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

סטייק שוויצרי קלאסי

סטייק שוויצרי קלאסי
סטייק שוויצרי קלאסי הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 411 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר, עגבניות משומרות, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. נסו סטייק שוויצרי קל: סטייק קוביה לבבי, פונדו שוויצרי קלאסי, ו פונדו שוויצרי קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה הקפיצו גזר בכף 1 שמן עד שהוא פריך-רך; מוציאים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
חותכים בשר לארבעה חלקים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מוסיפים למחבת בשר ושמן שנותר; מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מוסיפים עגבניות, רוטב עגבניות, סוכר ואורגנו; מכסים ומבשלים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הפטריות והגזר; מכסים ומבשלים במשך 45 דקות או עד שהבשר והירקות רכים. לעבות אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מגישים עם אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי

ציוד

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות מרלו בנזיגר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.
בנזיגר מרלו
בנזיגר מרלו
מרלו זה משקף את כוחו של הבציר מבלי לצאת מהסגנון המשפחתי של עושר עם טאנינים רכים. אוכמניות בהירות ושזיף באף עם רמזים של אטד, תבלינים, קפה, טבק ונילין קלוי. מרלו עשיר ומורכב עם טעמים מרוכזים מראש וגימור מתמשך.