סטייקי טונה עם חמאת פלפל לימון
סטייקי טונה עם חמאת פלפל לימון דורשים בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 320 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 72 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שמן זית, חמאה, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 44%. נסו סטייקי טונה עם חמאת פלפל לימון, סטייקי טונה בגריל עם חמאת לימון-פלפל, ו סטייקי פלפל טונה צרובים (מתכונים דומים).
הוראות
לחמאת פלפל הלימון: בקערה קטנה שלבו את החמאה, גרידת הלימון, מיץ הלימון, הפלפל ואבקת השום, תוך ערבוב לתערובת אחידה. מכסים ומצננים.
לטונה: חממו את הגריל לחום בינוני-גבוה, בערך 350 מעלות צלזיוס. ריססו את מתלה הגריל בתרסיס בישול לא מקל ולא דליק.
מברישים את פרוסות הלחם באופן שווה עם 2 כפות שמן זית. צולים את הלחם עד קלוי, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מוציאים מהגריל ומניחים בצד.
מברישים את הטונה באופן שווה עם 2 כפות שמן הזית הנותרות.
מפזרים כל סטייק באופן שווה במלח ופלפל. צולים את הטונה במשך 3 עד 4 דקות לכל צד, או עד למידת האלימות הרצויה.
מניחים כל סטייק טונה מעל 1 פרוסת לחם בגריל. מעל כל סטייק טונה בכמות הרצויה של חמאת פלפל לימון.
מקשטים בפרוסות לימון מקורמלות, אם רוצים.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
פורסים את הלימונים. טובלים את הצד החתוך כלפי מטה לקערת סוכר.
מניחים על הגריל, חותכים את הצד כלפי מטה, וצולים עד לקרמל, 2 עד 3 דקות.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזילי. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. הר הגאווה כרמים מרלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![כרמי הר הגאווה מרלו]()
כרמי הר הגאווה מרלו
אף מפואר של שזיף בהיר, דובדבן, עלה כותרת של ורדים,תות ואגוז מציג יין מפתה שמגדיר את בלוטות הטעם. החיך מרובד ושופע, ומבטא גלים גליים של פרי אדום השזורים זה בזה על ידי חיך אמצע עשיר וחומציות תוססת. 7% קברנה סוביניון מגוש הסלע הוולקני וגוש גבעת הרוקי קוורץ שולבו בכדי להוסיף עומק ומבנה ליין. בעוד שלעתים קרובות אנו מתארים את המרלו הזה כ" מרלו של חובב מוניות", 2011 מדגים מה הופך את המרלו לכל כך יפה ומיוחד כמו ריכוז יין זני, מרקם חלק אך מלא, עדינות ואקס פקטור חמקמק שיש לו " חושיות."תערובת: 93% מרלו ו -7% קברנה סוביניון.